Zuzana Onderišinová - Finalistka č.6 Miss Universe 2014

Finalistka Miss Universe SR 2014 č.6 Zuzana Onderišinová

Bydlisko:

Bratislava

Vek:

24 rokov

Výška:

175 cm

Váha:

55 kg

Miery:

86 - 62 - 92

Znamenie:

Váhy

Škola / Povolanie:

PF UK Bratislava

Záľuby:

Operný spev, klavír, herectvo, hostessing, modeling, fotomodeling, bicykel, korčule, prechádzky, fitness, učím sa lyžovať, rada čítam romány, píšem básne, vyšívam a kreslím

Zuzana Onderišinová
Hlasujte v ankete MISS TIP a vyhrajte na mesiac výnimočný Mercedes Benz novej triedy GLA! Vyberte si svoj MISS TIP a pošlite jej hlas SMS-kou na číslo 6663 v tvare Miss medzera a poradové číslo / Cena spätnej SMS je 0,5€ s DPH. Technicky zabezpečuje A SMS, s.r.o..

Čo je tvojím najväčším životným snom?

Chcela by som úspešne ukončiť vysokoškolské štúdium, nájsť si prácu, ktorá ma bude baviť, vydať sa a založiť si vlastnú rodinu. To je pre mňa najväčší životný sen a teším sa, keď sa aj naplní.

Prečo by si mala byť práve ty kráľovnou krásy?

Na túto otázku nebudem odpovedať. Od toho tu je porota, tak to nechám na ňu, ona to vie najlepšie.

Čo by si ako kráľovná krásy pre ostatných chcela a ako by si na tom pracovala? (okrem svetového mieru)

Keďže mám veľmi rada ľudí a rada druhým nezištne pomáham, určite by som sa chcela zapojiť do rôznych charitatívnych akcií, ak by to bolo možné. Prípadne by som mohla na takých akciách aj zaspievať, lebo hovorí sa, že hudba lieči a ja tomu verím, že to tak naozaj je.

Nafotila si niekedy odvážne fotografie?

Odvážne fotografie som nenafotila a také fotografie ani nikdy nenafotím. Nepáči sa mi to a je to proti mojej vôli také fotografie nafotiť.

Si rada stredobodom pozornosti?

Mojou najobľúbenejšou záľubou je operný spev, ktorý určite svojim spôsobom priťahuje pozornosť, keď niekde spievam. A ja veľmi rada spievam a svojim spievaním rada robím ľuďom radosť.

Čo všetko si ochotná podstúpiť pre krásu?

Chodím cvičiť do fitness alebo cvičím doma. No necvičím kvôli kráse, ale kvôli zdraviu, pretože si myslím, že pohyb v živote je veľmi dôležitý. To je všetko, čo som ochotná podstúpiť pre krásu.

Ktorá je tvoja najsilnejšia a ktorá najslabšia stránka?

Najsilnejšia stránka je u mňa operný spev a najslabšia stránka sú cudzie jazyky, čo ma samozrejme mrzí a musím na nich ešte popracovať.

Čo bolo doteraz tvojou najväčšou životnou výhrou?

Mojou najväčšou životnou výhrou bolo, keď ma priateľ požiadal o ruku. Mám toho najlepšieho snúbenca na svete a každému prajem, nech spozná svoju pravú lásku. Lebo bez lásky život nemá zmysel, láska je úplne všetko.

Čo najväčším životným trapasom?

Nemám žiadne životné trapasy a dúfam, že sa mi ani žiadne nestanú. Nikto predsa nemá rád trapasy, preto dúfam, že sa trapasom budem aj naďalej vyhýbať.


Miss Universe SR na YouTube Miss Universe SR na Facebook-u Všetky zverejnené materiály sú výhradným vlastníctvom Miss Universe SR.
Ich ďaľšie použitie na akékoľvek účely je podmienené súhlasom vlastníka.
Copyright Miss Universe SR 1999-2017 / Tvorba webstránky © myage 2009